Λήμνος και γαστρονομικός τουρισμός. Γιατί οχι;
Από που να ξεκινήσει κανείς; Το γνωστό και πολυβραβευμένο καλαθάκι Λήμνου, το μελίχλωρο, το κασκαβάλι, τις τοπικές ποικιλίες οσπρίων, τα φημισμένα της κρασιά που ταξιδεύουν σε ουρανίσκους εντός και εκτός ελλάδος, το τοπικό ζυμαρικό γνωστό φλωμάρι;


Τεράστια λίστα, γνήσιες γεύσεις και μόνη λύση να αποκτήσετε δική σας γνώμη είναι να δοκιμάσετε και τότε σίγουρα θα τη λατρέψετε και από εκείνη την πλευρά της.
Τοπικές συνταγές.. άλλο μεγάλο λαχταριστό κεφάλαιο… Τυροπιτούδια, πετεινός με φλωμάρια, αυτούδια και άλλα τόσα καλούδια είναι κρυμμένα σε κάθε χωρίο, κάθε τραπέζι, ταβερνάκι, πλατεία.. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε και να  δοκιμάσετε. Όσο για το αποτέλεσμα; Εγγυημένη επιτυχία… Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να φύγετε από το νησί χωρίς "προμήθειες".